O NAMA

PREDUZEĆE I NJEGOVO MESTO NA TRŽIŠTU

Preduzeće za inženjering, konsalting i trgovinu EUROTERM je osnovano u Beogradu početkom devedesetih godina prošlog veka.
Organizaciono EUROTERM funkcioniše na iskustvu rada inženjering kompanija Italijanskog privrednog sistema.
EUROTERM u svom projektno-konstrukcionom birou, zapošljava visokostručni kadar različitih specijalnosti: dva diplomirana mašinska inženjera, diplomiranog inženjera elektrotehnike, diplomiranog građevinskog inženjera, svi sa licencama za projektovanje i izvođenje.
Veliko iskustvo zaposlenih u birou, kao i tehničko tehnološka opremljenost (savremena kompjuterska oprema), garantuju kupcima optimalna tehnička i ekonomska rešenja.
Deo EUROTERMA za izvođenje radova, je tako organizovan i opremljen, da sve zahteve koji se javljaju iz ugovornih obaveza koje je EUROTERM preuzima, izvrši u što kraćem roku i po standardima koji su propisani za ovakvu vrstu radova. Na ovaj način EUROTERM sprovodi svoj moto, najkvalitetnija oprema i radovi za što manje intervencija u toku eksploatacije.
EUROTERM ima veoma dobru saradnju sa proizvođačima opreme iz oblasti energetike u Srbiji i Evropi.
EUROTERM je sa preduzećem Minel Kotlogradnja sklopio ugovor o dugoročnoj poslovno-tehničkoj saradnji u proizvodnji kotlova po sopstvenim tehničkim rešenjima.
Isto tako sa partnerima iz Zapadne Evrope, kao što su FBR, Saacke, Weishaupt, Rhom&Haas, Alval, Ascon, Imit, Bono, Biasi, Ivar, Blowtherm, Controli, Yokogava, imamo veoma razvijene poslovne odnose.
EUROTERM je sa kompanijom "ABS" Milano, potpisao ugovor o zastupstvu i kooperaciji u plasmanu i servisu gorionika snaga do 64(MW), za tečna, gasovita, otpadna goriva i drvni otpad. Sve sa atestima Lloyd register, Cenelec i dr.
EUROTERM već duže vreme, proizvodi termoenergetsku opremu po sopstvenim tehničkim rešenjima sa nekoliko kooperanata u Srbiji, za sopstvene potrebe i prodaju. Na ovaj način EUROTERM želi da poboljša kvalitet isporučene opreme i značajno skrati rokove isporuke i montaže.
Ukoliko ste zainteresovani da smanjite potrošnju energije, povećate efikasnost svojih kotlovskih postrojenja, smanjite zagađenje bliže i dalje okoline na najmanju moguću meru, pozovite EUROTERM. Naši projektanti, konstruktori, tehničari, serviseri i finansijski stručnjaci su tu da Vam pomognu.